Wie is Mariëtte

 
Ik ben Mariëtte Klein, een veelzijdige coach en ik heb diverse coachopleidingen gevolgd.

Vitaliteit
Van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd geweest in de impact van gezond leven op vitaliteit. Daarom koos ik voor de opleiding voeding en diëtetiek en ging als diëtist aan de slag. Na een aantal jaren ging ik verder studeren. Ik deed de studie biologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Managementervaring
Ik vervolgde mijn loopbaan als bioloog en vervulde ook verschillende managementfuncties bij de rijksoverheid.
Ik merkte daarbij dat ik enorm geïnteresseerd ben in mensen en hun drijfveren. Ik ontwikkelde mij daarom verder als coach. Omdat ik er steeds meer van overtuigd raakte dat een gezonde leefstijl erg belangrijk is om gezond ouder te worden specialiseerde ik mij in de richting van vitaliteitscoaching, wandel- en natuurcoaching. Vanwege mijn managementervaring ben ik ook thuis in de coaching van werkgerelateerde en loopbaanvragen .

Persoonlijke groei en ontwikkeling
Persoonlijke groei en ontwikkeling is mijn passie. Ik wil jou daarmee graag in beweging krijgen. Ik krijg zelf veel energie als ik jou met coaching op weg kan helpen in de richting van jouw doel.

Ik ben lid van een coachpool binnen de Rijksoverheid en aangesloten bij de Beroepsvereniging van Leefstijlcoaches Nederland (BLCN).
Naast mijn coachpraktijk werk ik als manager bij Rijkswaterstaat.
Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters en woon in Wageningen.

Zie ook mijn Linkedin-profiel.