Stress- en burnoutcoaching

Stress- en burnoutcoaching

Herken je één van de onderstaande zaken?

  • ik heb behoefte aan meer overzicht in mijn leven
  • ik heb moeite om alle ballen in de lucht te houden en maak sneller fouten
  • ik wil meer inzicht in wat bij mij stress veroorzaakt en ontdekken hoe ik hier anders mee kan omgaan
  • ik heb lichamelijke klachten door chronische stress, bijvoorbeeld hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, concentratieproblemen
  • ik heb steeds vaker last van een kort lontje

Stress is de motor die ons helpt op dingen voor elkaar te krijgen. Stress is dus niet het probleem, wel het gebrek aan voldoende herstel. Door te veel activiteiten (stress) en te weinig herstel ontstaan op den duur stressklachten. Als je door onvoldoende herstel klachten krijgt, last hebt van overspannenheid of burnoutklachten, is dat vaak heel beangstigend.

Ik kan je daarbij deskundige hulp aanbieden om te herstellen.
Ik kan jou als coach ook helpen om stap voor stap je dagelijks functioneren op het gewenste niveau brengen.

Maak direct een afspraak.